Kom-igång-guide

Tack för att du vill gå med i rörelsen att skapa ett tryggare och starkare civilsamhälle.

Så, hur går du vidare? Här är några enkla steg som hjälper dig att komma igång med Trygve.

1. Ladda ned appen

Trygve finns på App Store för iOS enheter (iPhones och iPads) och på Google Play för Android-telefoner. Tryck på länkarna nedan för att komma till respektive sajt. Det går även bra att söka i App Store eller Google play i din telefon efter "Trygve".

undefined

En förenklad version av Trygve finns på webben. Besök mitt.trygve.se för att komma till webbversionen. Den är anpassad för mobiler och kan även användas av Windows Phone användare.

2. Registrera ett konto

Öppna appen i din telefon och följ instruktionerna för att skapa ett konto. Du kan registrera dig med Facebook eller med din e-postadress. Glöm inte att verifiera din e-postadress efter du registrerat dig för att kunna använda Trygve.

3. Hur använder jag appen?

Här finns en videoguide som går igenom grunderna i appen.

4. Koppla in ditt larm till Trygve?

Om du har ett hemlarm så kan du här ta reda på vilka larm som är kompatibla med Trygve och hur larmsamverkan går till.

5. Börja samverka och gå med i grupper

Håll utkik efter händelser omkring dig i Trygve-appen, och se om du kan hjälpa till. Du kommer märka hur ofta ditt stöd eller information kan ha en positiv påverkan på en situation. Det finns på de flesta håll grupper som du kan gå med i och bidra efter förmåga.

6. Bjud in dina vänner och grannar till Trygve

Trygve vill bidra till ett starkare och tryggare samhälle där människor hjälper och stöttar varandra. För att uppnå detta behöver vi vara många som deltar aktivt så bjud in familj, vänner, grannar och kollegor att gå med i Trygve.

Kom ihåg, vi finns alltid här för att hjälpa till. Har du några frågor, kanske du hittar svar i bland våra vanliga frågor, eller så kan du kontakta oss direkt.