Meny

Om oss

Vår vision

Trygve hjälper personer och grupper att verka tillsammans för ett starkare och tryggare samhälle

Genom att uppmuntra medborgare att hjälpa, stötta och ta hand om varandra, bidrar Trygve till minskad brottslighet och förbättrad hjälp vid nödsituationer.

Vi tror att social hållbarhet uppnås när medlemmar av samhället aktivt stöttar varandra. I korthet, att vi medmänniskor tar ansvar för varandra.

Vår vision är att möjliggöra och stärka denna typ av samverkan, fylld av respekt och hjälpsamhet för varandra, för grupper och samhällen runt om i världen.

Det är i människans natur att vända sig till varandra. Organisationer som Nattvandrarna och Missing People är bra exempel på medmänniskor som arbetar för att förebygga brott och hjälpa till lokalt. Vi tror att det finns stor potential i detta, och Trygve tar denna ideologi och erbjuder ett nytt och spännande sätt att samverka genom digital teknik.

Eftersom Trygve inte tillhör eller drivs av någon politisk eller religiös grupp kan vi erbjuda en miljö som är inkluderande oavsett kön, ålder, religion, sexualitet eller funktionsnedsättningar.

Om företaget

Trygve utvecklas av United Eyes AB, ett nystartad värderingsdrivet företag som i enlighet med socialt entreprenörsskap strävar efter att kombinera samhällsnytta med företagande. Grundaren Per Källgården kom på idén när han förstod hur många som känner sig otrygga i samhället. Idag är det ett drivet team på cirka 10 personer som arbetar för att utveckla appen vidare.

Uppförandekod

Vi är måna om en god ton även i det digitala samhället. I Trygve stöttar människor och organisationer varandra - fritt från politiska budskap eller personangrepp. Alla användare av tjänsten skall därför följa den enkla Uppförandekoden.

Kontakta oss